Onze dienstverlening is maatwerk

Inhoud op maat voor uw bedrijf en behoefte

Inzet van de juiste acties en professionals, bijvoorbeeld een bedrijfsarts, op het juiste moment. In overleg met u als werkgever bepalen we de inhoud van de dienstverlening met een bijpassende offerte.

Onze dienstverlening is dynamisch. Samenwerken met Intermence zorgt voor een gestage kennisontwikkeling binnen uw organisatie op het gebied van verzuimmanagement. Dat zal leiden tot meer eigen regie en een hoger rendement.

Onze dienstverlening is maatwerk. Hoewel de details en invulling per organisatie verschillen, kenmerkt de dienstverlening van Intermence zich door ‘doen wat nodig is’.

Hoe werkt verzuimbegeleiding in de praktijk?

De consulent verzuim, de spil in het gezondheidsweb en het vaste aanspreekpunt, ondersteunt u bij het vaststellen van richtlijnen, protocollen, taken en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie. In nauwe samenwerking met andere specialisten, zoals de bedrijfsarts, wetstechnische specialist en arbeidsdeskundige, wordt een passend verzuimbeleid opgesteld.

  • Wij zetten de benodigde interventies in gang;
  • Wij dragen bij aan de-medicaliseren;
  • Wij voeren een strakke regie gedurende het verzuimproces.

Op basis van het plan van aanpak wordt de gewenste dienstverlening vastgelegd. Uiteraard doen wij alles in overleg en weet u elk moment wat de stand van zaken is. Via een overzichtelijke verzuimapplicatie kunt u altijd het re-integratieproces volgen.